E15.cz - Názory 18.05.2023 19:20  Rozšiřování města by se mělo spíše potlačovat, mělo by se naopak stavět do výšky, zaznělo ve středu na konferenci REsummit E15 o rozvoji Prahy. Přítomni byli nejen developeři, urbanisté, ale třeba i starosta Prahy 9 Tomáš Portlík. Právě Devítka zažívá masivní příliv obyvatelstva do nových sídlišť Nová Harfa, Suomi, Tesla, AFI, Harfa park, Kolben park, Vivus, Výhledy Rokytka, U Elektry či Harfa Living. Už z tohoto výčtu je jasný rozsah výstavby. Devítka plná brownfieldů bobtnala nejrychleji ze všech pražských obvodů a tempo jí vydrží i v příštích letech, byť AFI i Central Group již oznámily, že další etapy pozastavují na neurčito.

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.