E15.cz - Názory 22.05.2023 20:20  Hůř, než se čekalo, pomalu, ale trvale. Německá ekonomika se dál potýká se starými problémy, které omezují její další rozvoj. Světové dodavatelské řetězce surovin a montážních dílů se podle všeho sice už rozhýbaly a problémy hlásí už jen každý třetí německý podnik, zatímco ještě před půl rokem to byly tři čtvrtiny všech firem, přesto v Německu ubývá zakázek, a to dokonce i těch nových. Podle statistického úřadu se v březnu objem nových výrobních zakázek snížil až o deset procent, což je největší pokles za poslední čtyři roky. Analytici tento propad přirovnávají k výpadkům na začátku první vlny koronaviru v roce 2020.

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.