E15.cz - Názory 06.06.2023 11:00  V Chersonské oblasti na jihu Ukrajiny začala evakuace obyvatel po zničení Kachovské přehrady, které podle Kyjeva mají na svědomí Rusové. Kritické úrovně má voda podle ukrajinských vojenských představitelů dosáhnout během pěti hodin, informuje ruskojazyčná verze BBC. Ruskem dosazení činitelé v oblasti, která je zčásti okupovaná, tvrdí, že evakuace zatím není potřeba. Zároveň ale ruská tisková agentura TASS uvedla, že zničení velké přehrady se může dotknout asi 80 obcí. Podle ukrajinského prezidenta Volodymyra Zelenského zničení Kachovské přehrady potvrzuje, že ruské síly je třeba vyhnat z každého koutu Ukrajiny. Podle tajemníka ukrajinské bezpečnostní rady Oleksije Danilova kvůli výbuchu Zelenskyj svolá mimořádné jednání rady.

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.