E15.cz - Názory 07.06.2023 07:41  Bylo úplně jasné, že se to stane. Když jsme s kolegou z Národní ekonomické rady vlády Alešem Rodem na tiskové konferenci k vládnímu balíčku mluvili o obecných otázkách fiskální konsolidace, v prezentaci jsme měli jeden bod s tajemnou zkratkou NIMW. Vymyslel ji kolega a líbila se nám oběma natolik, že tam zůstala. Nejenže se nám líbila, ale vedle všech velkých makroekonomických výhledů jsme ji považovali za stejně důležitou. Jasné totiž bylo, že veřejnost by moc ráda škrtala ve veřejných financích, ale pouze v těch, které se dotýkají ostatních.

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.