E15.cz - Názory 15.06.2023 17:00  Do vedení Prahy se náměstkyně pro bydlení Alexandra Udženija vrátila po deseti letech, a to opět pod křídly staronového primátora a stranického kolegy Bohuslava Svobody. Ačkoli se magistrát chystá stavět vlastní nájemní byty, město by podle ní mělo byty také kupovat, aby se bytový fond rychleji rozšířil. Nesdílí ovšem názor minulé koalice, že by se měly zastavit všechny rozjeté privatizace městských bytů. „Domnívám se, že není fér vůči lidem, kteří s tím počítali, privatizaci nedokončit,“ řekla Udženija.

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.