E15.cz - Názory 16.06.2023 17:42  Zneužívání špionážního softwaru Pegasus členskými státy Evropské unie je předmětem zprávy vyšetřovací komise, kterou schválil Evropský parlament. Státy se podle závěrů zprávy vzájemně kryjí a nemají zájem vyšetřovat narušení soukromí novinářů či opozičních politiků. Český europoslanec Marcel Kolaja prosazuje, aby byl software, který umožňuje bezpečnostním složkám člověka sledovat, zcela zakázán. „Vláda, ať už je jakákoli, by neměla mít možnost šlapat po právech opozičních politiků nebo novinářů,“ říká v rozhovoru pro deník E15 místopředseda Evropského parlamentu. 

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.