E15.cz - Názory 18.06.2023 18:50  Země Evropské unie tento týden po vleklém vyjednávání dospěly ke shodě na nových pravidlech, která mají omezit švarcsystém využívaný rozvážkovými online platformami, jako jsou Uber, Deliveroo, Bolt či Wolt. Kurýři pracující pro tyto firmy by tak mohli získat postavení zaměstnanců. Platformy však návrh kritizují s tím, že připraví pracovníky o flexibilitu a povede k jejich masovému odchodu z odvětví, a tím pádem i k horší dostupnosti služeb. Podle tuzemských odborníků je také nejasné, jak by se měla nová pravidla v Česku vymáhat.

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.