E15.cz - Názory 04.07.2023 11:41  Bilion korun na zbudování vysokorychlostních tratí, 182 miliard ročně na běžné dopravní stavby, jednotky miliard na podporu elektromobility. Finanční potřeby Česka na dopravu rychle rostou v době, kdy národní i některé evropské zdroje vysychají. „Investiční nároky budou obrovité. Řešením jsou PPP projekty,“ říká ministr dopravy Martin Kupka . V rozhovoru pro E15 také popisuje, proč by měla Evropa ochránit domácí výrobce elektromobilů vůči expandující konkurenci z Číny, zda vláda hazarduje s přízní voličů, když nedodržuje rozpočet, a jestli si dokáže představit budoucí vládnutí s ANO.

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.