E15.cz - Názory 10.07.2023 15:20  Investorská společnost Accolade aktuálně staví v Karlovarském kraji tři budovy, jejichž hodnota má dosáhnout téměř devíti miliard korun. Ve výstavbě je například logistická hala u Chebu pro e-shop švédského módního řetězce H&M, která bude největší v Česku. Accolade investuje do výstavby hal, jež pak už pronajaté zpravidla končí v jejím fondu. Své peníze společnosti svěřily už tisíce investorů. „V posledních šesti měsících je poptávka hlavně po výrobních prostorech. Cesta Evropy za soběstačností začala, což znamená, že bude více výrobních prostor a více prostor skladových,“ říká zakladatel a poloviční vlastník Accolade a také jeden z nejbohatších Čechů Milan Kratina.

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.