E15.cz - Názory 13.07.2023 21:10  Jen technickými detaily, nikoli zásadními změnami se měli zabývat vládní poslanci při schvalování konsolidačního balíčku, který novelizuje přes šest desítek zákonů. Květnová dohoda pětice koaličních stran se však bortí. Soubor opatření na snížení schodků státního rozpočtu, který má platit od začátku roku, začali jako první torpédovat Piráti. S náměty na úpravy balíčku přicházejí také zákonodárci STAN či lidovci. Návrhy se týkají především přesunů některého zboží ze základní 21procentní sazby DPH do navrhované snížené sazby této daně ve výši 12 procent.

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.