E15.cz - Názory 14.07.2023 16:50  Ano, na důchody dnešních mužů a žen v plné síle pochopitelně bude. Piha na kráse může ovšem spočívat v tom, že vůči budoucím mzdám budou jednoduše tak trochu… směšné. Letos čerství důchodci si přijdou na něco pod polovinou své někdejší mzdy. Už to znamená naprosto dramatický zářez do kupní síly důchodců a bez vlastních úspor půjde zachovat dosavadní životní standard jen stěží. A to přitom důchodová krize teprve přijde. Může vypadat tak, že budoucí důchodce dostane jen čtvrtinu toho, co si vydělal za produktivního života. Kdo se takového scénáře bojí, nezbývá než investovat. Otázka je kolik.

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.