E15.cz - Názory 18.07.2023 09:50  Patnáct měsíců bylo prakticky nemožné, aby na hypotéku dosáhli lidé, pro které by splátka představovala více než polovinu jejich měsíčních příjmů. Od července mohou tito lidé zaklepat na hypoteční přepážky podruhé a budou zřejmě úspěšní. Banky se totiž podle svých slov vesměs postupně navracejí k původnímu modelu poskytování hypoték platnému před utažením pravidel Českou národní bankou. Loni v předvečer zavedení takzvaného ukazatele DSTI limitujícího výši úvěru byla takových zájemců až tisícovka měsíčně. Zájemce bude ovšem muset pečlivě vybírat, do jakých dveří vstoupí. 

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.