E15.cz - Názory 18.07.2023 14:10  Majitel developerské společnosti Ekospol Evžen Korec se ještě před několika lety pral s konkurenční Central Group o to, kdo je největší hráč na pražském trhu s novými byty. O to, kdo si smí říkat lídr, dokonce vedli konkurenti soudní spor. Poslední roky jako by se po Korcovi slehla zem. Nyní však chystá comeback. Postavit chce sedm tisíc bytů, nakupuje pozemky a na rozdíl od konkurence tvrdí, že se rýsuje prostor pro to, aby developeři zlevňovali. Za třicet let činnosti se Ekospol stal matadorem na domácí scéně rezidenčního bydlení. Projekty se stamilionovými náklady financuje i nadále z vlastních výnosů, bankovním úvěrům se vyhýbá. V nejbližší době spustí výstavbu projektu Výhledy Barrandov II, v němž nabídne k prodeji 300 bytů. Majitel a generální ředitel firmy Evžen Korec v rozhovoru pro E15 hovoří také o přípravě dalších projektů. Pro oživení trhu s byty je podle jeho slov důležitý nový stavební zákon a kroky, které by vedly ke zlevnění hypoték.

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.