E15.cz - Názory 26.07.2023 18:00  Pravidla předčasných důchodů budou zřejmě přísnější a řádné lednové valorizace penzí čeká zpomalení. Nynější mimořádné valorizace, které nastávají při vyšším růstu cen, má nahradit dočasný přídavek. Změny přinese možná už od září vládní novela, kterou dnes schválila Sněmovna hlasy koaličních poslanců. Opozice neprosadila zamítnutí předlohy, její vrácení k opětovnému projednání do druhého čtení ani pozměňovací návrhy. Úpravy vesměs měly ponechat všechny, nebo aspoň některé parametry v nynější podobě. Předloha nyní zamíří k posouzení do Senátu.

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.