E15.cz - Názory 29.07.2023 13:50  Na Univerzitě Karlově pod jeho dohledem vzniká ucelený systém vzdělávání zaměřený na esportové trenéry, rozhodčí a hráče. „Fakulta tělesné výchovy a sportu UK se stala kultivátorem e-sportového prostředí v Česku, aby trenéři, hráči i rodiče věděli, jaké jsou benefity toho oboru, kam směřuje a co může jedinci nabídnout, vedle toho samotného hraní,“ říká vedoucí oddělení e-sportu Zdeněk Ledvina s tím, že se akademikům nově podařilo navázat spolupráci také s tuzemským byznysem. S e-shopem Alza.cz se dohodli na aktivním testování a vývoji nových ergonomických herních produktů výměnou za vybavení nové učebny pro e-sport.

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.