E15.cz - Názory 04.08.2023 12:20  Manažerům a vývojářům v herním studiu Larian se ve čtvrtek opět podařilo částečně narušit fungování herního obchodu Steam. V podvečer zmíněného dne totiž došlo k oficiálnímu globálnímu vydání jejich herního titulu Baldur’s Gate 3 a platforma zažila kvůli velkému náporu mírné výpadky svého fungování, zejména pak potíže při zahájení stahování hry. Pro hráče a inženýry Steamu to i tak byla dobrá zpráva a nedošlo tak jako přede dvěma a půl roku, kdy hra vstoupila do testovací otevřené alfa verze, k narušení fungování celého virtuálního obchodu s hrami dnes již legendárního Gabea Newella.

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.