E15.cz - Názory 04.08.2023 17:40  Problémy české společnosti Kiwi.com s leteckými dopravci pokračují, nově proti ní podala žalobu u soudu v Texasu aerolinka American Airlines, která je podle některých měřítek vůbec největší na světě. Té se nelíbí, že Kiwi.com přeprodává její letenky, a to navzdory tomu, že dohoda o spolupráci byla zrušena už před třemi lety. American Airlines doufá, že se jí díky soudnímu procesu podaří dosáhnout podobného stavu, ke kterému se ve výsledku díky právním sporu přede dvěma lety dopracovala konkurenční Southwest Airlines. 

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.