E15.cz - Názory 11.08.2023 07:42  Kontrafaktuální – to je ošklivé české slovo, které se příliš v běžném jazyce nepoužívá. Mnohem častěji používáme zvukomalebnější „co by, kdyby“. Když to říkáme, obvykle je to v negativním kontextu. Možná si všichni pamatujeme, jak nám rodiče spílali, ať se nevymlouváme na nějaké „co by, kdyby“, že důležité je to, co se skutečně stalo. Kdybychom se bývali byli lépe učili, dostali bychom lepší známky, ale je to jenom „co by, kdyby“. Přestože nám bylo vtloukáno, ať nad tím moc nehloubáme, měli bychom to dělat mnohem častěji, alespoň tedy v ekonomických otázkách.

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.