E15.cz - Názory 12.08.2023 07:35  Investiční pasti, kam se podíváš. Tak vypadá v poločase roku 2023 česká scéna příležitostí pro drobné tuzemské hráče. Výrazně přitom vyčnívají takzvané patnáctkové kvazifondy. Takřka neviditelných a hlavně nikým neregulovaných entit sajících investorské peníze jako dítě mateřské mléko je momentálně v Česku nejvíce v historii, a dokonce vznikají rychlejším tempem než před rokem. Chlubí se logem ČNB, a přitom s ní nemají takřka nic společného. Nabízejí vysoké výnosy a peníze mnohdy investují do těch největších finančních šmejdů současnosti.

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.