E15.cz - Názory 22.08.2023 18:10  Plzeňský závod Škody Group, předního evropského výrobce vozidel pro veřejnou dopravu, posílí do konce letošního roku až 300 zaměstnanců z Indonésie - svářečů, zámečníků a elektrikářů ve věku 21 až 29 let. Prvních dvacet, kteří přišli 10. srpna, už se připravuje ve výcvikovém centru závodu, kde skupina investovala za tři roky do technologie přes miliardu korun. „Unikátní projekt v ČR, který se připravoval jeden rok, umožní obsadit pozice, pro něž v regionu chybí pracovníci,“ řekla viceprezidentka Škody Group pro personalistiku Šárka Moučková.

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.