E15.cz - Názory 26.08.2023 10:10  Je to k nevíře. Česká národní banka drží úrok sedm procent a průměrná v bance uložená koruna úspor obyvatelstva nese ročně jenom 2,1 procenta. Ačkoli by se to zdálo logické, lidé už na sklonku loňského roku přestali ve větším měřítku převádět své volné peníze z běžných účtů na spořicí, termínované a jednoduše všechna taková ta konta, kde je vyšší úrok než nula nula nic. K mání jsou přitom šestiprocentní úroky absolutně bez rizika a v některých bankách dokonce nejsou peníze ani nedobytné. Češi se raději bolestivě snaží vydělat oněch šest procent na akciových burzách, anebo nakupují za šest procent ročně dluhopisy firem, o kterých v životě neslyšeli. Ano, je to k nevíře. A je to škoda.

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.