E15.cz - Názory 01.09.2023 13:22  Prezident Petr Pavel nakonec přes některé výhrady podepsal novelu zákona o důchodovém pojištění. Uvedl to v pátek po poledni v tiskové zprávě. Ocenil snahu vlády zlepšit hospodaření veřejného rozpočtu a systematickou práci na zvýšení dlouhodobé finanční udržitelnosti důchodového systému. Opět však upozornil na náhlost některých opatření, zejména na zkrácení doby nejdřívějšího možného odchodu do předčasného důchodu. Další výhrady sdělil premiérovi Petru Fialovi a ministrovi práce a sociálních věcí Marianu Jurečkovi osobně. 

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.