E15.cz - Názory 05.09.2023 16:40  Kolosální blackbox, který dokáže víc pobavit patologického gamblera než svědomitého investora. Tak momentálně jen s mírnou nadsázkou nejen odborná veřejnost hodnotí vývojovou fázi i budoucnost akcií ČEZ. Burzovní energetika, která svým růstem ještě na jaře dokázala díky své dominanci v domácím indexu zviditelnit pražskou burzu před celým světem, v posledních měsících akcionářům jen bere. Čtvrtinový propad hodnoty firmy za poslední čtyři měsíce vyhnal z kapes investorů kolem 165 miliard korun, poslední týdny neurózu burziánů spíše ještě posílily. Skeptici tvrdí, že akcie už rozhodující část svého růstového paliva spotřebovala. Optimisté naopak soudí, že energetika padla jednoduše už příliš hluboko. 

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.