E15.cz - Názory 06.09.2023 17:41  V Česku bude díky novele bodového systému možné od příštího roku zahájit kurz autoškoly k řízení osobního automobilu v 15 letech a šesti měsících. Od 17 let pak budou moct lidé řídit rok auto s dozorem mentora, oznámil ministr dopravy Martin Kupka . Od novely si také slibuje zlepšení bezpečnosti na silnici. Česko má 50 usmrcených na silnici na milion obyvatel ročně, Kupka by chtěl snížit číslo pod 40. Novela, která začne platit od příštího roku, mění systém trestných bodů pro řidiče a zvýší některé pokuty.

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.