E15.cz - Názory 08.09.2023 08:31  Po letech by se v Česku měly zvýšit poplatky za veřejnoprávní média. Počítá s tím takzvaná velká mediální novela, vládní návrh změn v zákonech o České televizi a Českém rozhlasu, který v úterý představil ministr kultury Martin Baxa . Měsíční poplatek za Českou televizi se má zvýšit o 25 korun na 160 korun, poplatek za Český rozhlas o 10 korun na 55 korun. Poplatky budou nově platit i vlastníci mobilních telefonů, tabletů a počítačů. Princip jedné platby za domácnost zůstává. Poplatky se naposledy zvyšovaly před 15 lety.

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.