E15.cz - Názory 09.09.2023 08:23  Známe tu nejvíc kacířskou větu všech dob. Neuvěřitelné množství Čechů ji používá s extrémní oblibou a prakticky stále. Její znění je následující: Na nákup bytu je zrovna blbá doba. Tato teze se v řadě rodin stala axiomem a lidé si ji předávají s úctou odpovídající rodinnému stříbru. Názor je to triviální, protože se dá v každém okamžiku podložit tím, či oním jednoduchým argumentem. Vždycky je něco příliš vysoko, anebo zase extrémně nízko na to, aby dávalo smysl se sebrat, prohlédnout si svůj vytipovaný byt a odpoledne si na něj sjednat hypotéku. Teď jsou zrovna přece drahé hypotéky, tak přece nebudeme kupovat byt, no ne, Máňo, počkáme na lepší časy!

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.