E15.cz - Názory 12.09.2023 19:30  Ten příběh je už docela zapomenutý, ale právě teď je ta správná chvíle si historii mobilního vojenského radaru ReUnion připomenout. Před deseti lety šlo o poměrně odvážný nápad českého průmyslu, který chtěl – alespoň ve východoevropském prostoru – oživit dávnou „slávu“ technologií s logem Tesla z dob Československa. Kolem roku 2013 totiž hned několik armád začalo řešit, jak nahradí zastaralé sovětské radiolokátory a unifikovaný mobilní 3D systém na kolovém podvozku se jevil jako univerzální a ideální řešení hned pro několik evropských států najednou.

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.