EuroZprávy.cz 16.09.2023 14:40 Když se ve středu v poledne losovalo 3. kolo českého fotbalového poháru zvaného MOL Cup, zdálo se, že nemůže stát nic v cestě odehrání vylosovaných zápasů. Mimo jiné k sobě los přisoudil Spartu s Žižkovem. Jenže žádný ze stanovených zápasů 3. kola MOL Cupu se neodehraje, jelikož regulérnost losu napadla Zbrojovka Brno. Vedení druholigového celku upozornilo FAČR na chybu při nasazení týmů, konkrétně na to, že šestnáctka elitních týmů nebyla nasazena řádně podle rozpisu soutěže. Sama FAČR tuto chybu při losu přiznala a stanovila tak nový termín losu na pátek 15. září.

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.