EuroZprávy.cz 16.09.2023 20:20 Jen několik týdnů po aféře kolem sudího Michala Patáka, jenž v duelu mezi pražskou Admirou a „béčkem“ Českých Budějovic nastavoval po prvním poločase až deset minut, přičemž v té osmé  nařídil bizarní penaltu, se stal ve třetí lize další podobný incident. Udál se na Moravě v rámci duelu Hodonín vs. Baník Ostrava „B“ v MSFL. I tady hlavní sudí Vlastimil Ogrodník, nastavoval první poločas tak dlouho, než odpískal kontroverzní penaltu pro rezervu ostravského Baníku. Ten nakonec duel vyhrál 3:0. I v tomto případě se mluví o vyšším finančním obnosu vsazeném na tento zápas. Hodonín se proto obrátil na vedení Fotbalové asociace ČR , která už rozhodla o vyřazení Vlastimila Ogrodníka z listiny rozhodčích a z listiny delegátů pak vyškrtla Milana Knechtu.

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.