E15.cz - Názory 21.09.2023 20:20  Na Českou správu sociálního zabezpečení se v těchto dnech valí masivní vlna tisíců žádostí o dřívější penzi. Zpravidla šedesátníci a lidé mírně přesahující tento věk chtějí dosáhnout na více peněz pomocí stávajících pravidel, která od října přestanou platit. Motivuje je také to, že by šli na odpočinek až pět let před řádným termínem. Novela zákona o důchodovém pojištění tuto lhůtu o dva roky zkracuje. Ministerstvo práce a sociálních věcí odhaduje, že příští rok vzrostou penze mnohem výrazněji než letos. Nabádá proto žadatele, aby s rozhodnutím počkali.

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.