E15.cz - Názory 22.09.2023 20:51  Vzrůstající pocit tlaku na výkon se rychle propisuje do duševní rovnováhy zaměstnanců. Lidé se také častěji perou s financemi, polovina domácností už na konci měsíce neušetří ani korunu. Firmy tak zejména v době nízké nezaměstnanosti, kdy jim chybí personál, musejí čím dál více řešit psychické zdraví svých zaměstnanců. A zdá se, že se to skutečně lepší. Na terapeutické platformě Hedepy roste poptávka po terapii jako firemním benefitu každým rokem, největší zájem o konzultace s odborníky přitom registruje právě na přelomu září a října. V ČSOB mají například již dva roky nonstop krizovou linku, na které během léta zaznamenali zvýšený provoz.

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.