E15.cz - Názory 26.09.2023 06:42  V čele největších bankovních institucí v Česku nikdy nestanula žena. Také v jejich představenstvech tvoří ženy jen menšinu – zpravidla jednu z pěti. Šéf Moneta Money Bank Tomáš Spurný naznačil, že se nebrání myšlence, že by právě Moneta mohla být první přední českou bankou, kterou žena povede. „Například když jsem navrhoval do představenstva banky Kláru Starkovou, tak jsem explicitně naší dozorčí radě vysvětlil, že je pro mě jedním z potenciálních kandidátů na to, aby se stala šéfkou banky,“ uvedl na debatě v rámci projektu #FinŽeny, na které ženy z financí poprvé veřejně diskutovaly se šesticí generálních ředitelů předních bank a pojišťoven o tématech, jež v jejich komunitě rezonují.

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.