E15.cz - Názory 29.09.2023 14:10  V sobotu ráno startují předčasné parlamentní volby na Slovensku. Výsledky mohou přinést výrazný obrat ve směřování slovenské politiky. Volební průzkumy ukazují, že hlavními kandidáty na budoucího premiéra jsou Robert Fico ze strany SMER-SD a Michal Šimečka ze strany Progresívne Slovensko. Volební místnosti se otevírají v sobotu 30. září v 7:00 a zavřou se ve 22:00. Sčítání hlasů začne hned poté, neboť Slovensko má jednodenní volby. Volební výsledky by měly být známy v neděli. Volby na Slovensku 2023 sledujeme v online přenosu. 

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.