E15.cz - Názory 07.10.2023 09:12  Investiční byt už dávno není nesmyslnou prodejní pobídkou neúspěšných realitních makléřů. Spolu s poklesem cen bytů a růstem nájemného patří opět do slovníku českých konzervativních investorů, kteří zároveň nepočítají s tím, že by jednou jejich státní důchody vystačily na více než chléb a levnou limonádu. Neplatí to ovšem zdaleka univerzálně a seriózní obchodník by v jedné větě s investičním bytem měl i prozradit, kam pro něj jít a v jaké podobě dává smysl. A abyste se nemuseli spoléhat na samozvané experty v ošuntělém saku, dáme vám v dnešním dílu Zatracených čísel do rukou bedekr investičních bytů. 

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.