E15.cz - Názory 13.10.2023 07:00  Výstavba druhého úseku metra D se opozdí. Důvodem je spor o vítězství v zakázce za tři desítky miliard korun. „Pokud řekne Úřad pro ochranu hospodářské soutěže, že jsme v některé části pochybili, vyvodíme z toho důsledky. Jsem ale přesvědčený, že všechno proběhlo podle zákona,“ říká generální ředitel pražského dopravního podniku Petr Witowski. Kromě budování „déčka“ a nákupu souprav bez strojvedoucích čeká podnik i rozsáhlá výměna více než osmi set naftových autobusů za elektrické. Jejich provoz se ovšem může oproti naftovým prodražit o třetinu, pokud by město nedosáhlo na dotace. Podle Witowského by se tak zvýšily náklady, které hradí městský rozpočet, asi o miliardu ročně.

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.