E15.cz - Názory 16.10.2023 20:20  Startup Campiri zaměřený na půjčování a sdílení obytných karavanů a na další turistické služby rozšiřuje svou působnost do Portugalska. Rok po otevření pobočky ve španělské Malaze tedy otevírá pro turisty další destinaci. Zákazníci si mohou nechat „obytňák“ přivézt pro své cesty po Portugalsku do Lisabonu nebo vyrazit do Portugalska právě z Malagy. Flotila obytných vozů pro Portugalsko a Španělsko bude sdílená a bude se obsluhovat z pobočky v Malaze, kde se jejich počet z původních 11 navýšil na aktuálních 21 vozů.

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.