E15.cz - Názory 17.10.2023 01:50  Minimálně od počátku roku 2018 se vyspělý svět proměňuje či posouvá. Začalo to obchodní válkou mezi USA a Čínou, koncem roku 2019 se přidal covid-19 a s ním spojená omezení pohybu osob a zboží, což dalo vzniknout podhoubí rekordně uvolněné monetární a fiskální politiky v moderních dějinách. Výrazně to přispělo prohloubení cyklu v energiích, kdy velmi nízká poptávka po energiích v první polovině roku 2020 vedla k záporným cenám na ropě a pak na plynu. To samozřejmě vedlo k ještě nižší investiční aktivitě do sektoru energií a k očekávání spotřebitelů a vlád, že energie budou navždy velmi levné. Reakce trhu, sociologických procesů a geopolitiky na sebe nechaly čekat jen lehce přes rok.

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.