E15.cz - Názory 18.10.2023 07:20  Blokování developerských projektů ze strany obyvatel je v Praze na denním pořádku. Aktuální případ u stanice metra Lužiny ale ukazuje, že tvrdý odpor proti výstavbě se nemusí odpůrcům vyplatit. Více než deset let protestovali obyvatelé Prahy 13 proti projektu dvou věžáků. Úřady nyní odmítly jejich námitky a daly za pravdu developerovi. Ten do měsíce zahájí výstavbu. Radnice Prahy 13 připouští, že kvůli tomu, že radnice a obyvatelé projekt pouze odmítali, neměl developer důvod přistoupit na kompromis a snížit počet pater.

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.