EuroZprávy.cz 18.10.2023 21:21 Až česká fotbalová reprezentace nastoupí v listopadu ke dvěma zbývajícím zápasům kvalifikace na Euro 2024 proti Polsku a Moldavsku, povede ji stále současný trenér Jaroslav Šilhavý. Výkonný výbor Fotbalové asociace ČR se totiž na mimořádném úterním jednání usnesl, že kouče národního týmu v této době neodvolá i přesto, že poslední reprezentační sraz nedopadl nejlépe. Nejprve Češi vybuchli v zápase v Albánii, kdy s domácím celkem prohráli jasně 0:3, v neděli pak sice vyhráli nad Faerskými ostrovy, ale pouze 1:0. Kromě toho se výkonný výbor usnesl na nové smlouvě pro Šilhavého a spol. trvající nově do 30. listopadu, přičemž je u ní možná oboustranná opce.

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.