E15.cz - Názory 18.10.2023 22:00  Jednou z velkých neznámých současné bezpečnostní krize na Blízkém východě je, jak dalece se do situace vloží libanonský Hizballáh. Militantní šíitská organizace, označovaná za nejmocnější nestátní armádu světa, by mohla Izraeli způsobit velké potíže. Její aktivita by navíc nejspíše vyvolala dominový efekt. Není vyloučené, že by do střetu zasáhly Spojené státy. Hizballáh tak musí dobře vážit, zda mu horlivost spíše neuškodí a nepřijde o své postavení v Libanonu. Konečné rozhodnutí o tom, co podnikne, však může padnout v Íránu, který nad organizací drží patronát.

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.