E15.cz - Názory 02.11.2023 18:01  Milevská společnost Ekoklima míří do konkurzu. Krajský soud v Českých Budějovicích tak rozhodl, protože firma prakticky ukončila svou činnost. Společnost zastavila provoz a propustila všechny zaměstnance. Vyplývá to z informací v insolvenčním rejstříku a z informací insolvenčního správce. Ekoklima původně předložila reorganizační návrh, v říjnu ho ale stáhla. Na účtech nemá dost peněz ani na pokrytí mezd za říjen až prosince, dluží stovky milionů korun. Ekoklima patří do skupiny Natland většinově vlastněné Tomášem Raškou.

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.