E15.cz - Názory 07.11.2023 11:30  Česká pošta potřebuje na investice do svého dalšího rozvoje v rámci transformace zhruba tři miliardy korun. Chce je získat kombinací bankovních úvěrů a veřejných zdrojů. Na úterní tiskové konferenci to řekl pověřený generální ředitel pošty Miroslav Štěpán. Ředitel Úřadu práce ČR Daniel Krištof doplnil, že od příštího roku budou vybrané pobočky České pošty poskytovat některé služby úřadu práce. Ministr vnitra Vít Rakušan oznámil, že v tomto týdnu vypíše výběrové řízení na generálního ředitele státního podniku. 

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.