E15.cz - Názory 07.11.2023 16:01  Čínský prodejce módního oblečení Shein připravuje primární nabídku akcií ve Spojených státech a doufá, že ho nabídka ocení až na devadesát miliard dolarů, tedy asi 2,1 bilionu korun. Tato částka výrazně převyšuje současné ocenění tohoto giganta zaměřeného na takzvanou rychlou módu, uvedla agentura Bloomberg s odvoláním na informované zdroje. Shein byl přitom už loni třetím nejhodnotnějším startupem na světě. Načasování vstupu na trh je však podle Bloombergu zatím nejisté kvůli současné nestabilitě na trzích.

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.