E15.cz - Názory 10.11.2023 17:41  Původem americký komerční svátek Black Friday je opět tady. Slevová akce vyvrcholí 24. listopadu, některé obchody ale zlevňují na celý měsíc. Letos se musí nově vypořádat se směrnicí Evropské unie, která upravuje prezentaci slev na webu. České e-shopy navíc čelí krizi, jejich tržby se propadají už sedmé čtvrtletí v řadě. Zákazníci oproti předchozím letům nejsou internetovým obchodům tolik loajální, rozhodují se zejména podle výhodných nabídek a cen. Velká část obchodníků proto doufá, že jim Black Friday pomůže pokles tržeb zmírnit. 

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.