E15.cz - Názory 11.11.2023 13:50  Abran Maldonado patří k předním americkým vývojářům umělé inteligence . Je ambasadorem společnosti OpenAI, která stojí za populárním nástrojem ChatGPT. Má ale také svou vlastní technologickou firmu Create Labs a stvořil unikátního virtuálního avatara C.L.Ai.R.A., o němž tvrdí, že může v budoucnu sloužit jako lidštější alternativa k ChatGPT. V říjnu vystoupil jako řečník na pražském Týdnu inovací. „Věřím, že jazykové modely, jako je třeba ChatGPT od společnosti OpenAI, budou schopny v budoucnu nahradit univerzitní profesory. Pokud tyto technologie budou nadále všem k dispozici zdarma, budeme mít všichni rovný přístup ke vzdělání,“ tvrdí Maldonado v rozhovoru s e15.

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.