E15.cz - Názory 13.11.2023 23:21  Data jsou nové zlato, říká se v posledních letech. Stejně jako drahý kov jsou i soubory ve firemních počítačích a na serverech terčem zlodějů, kvůli kterým podniky po celém světě přicházejí v přepočtu o stovky milionů korun. Dopady úniků dat přitom stále rostou. Bezpečnostní incidenty přitom nemají na svědomí zdaleka jen sofistikovaní útočníci, v mnoha případech jsou na vině samotní zaměstnanci, kteří záměrně či kvůli své nepozornosti mohou celou společnost nenávratně poškodit. České podniky dosud rostoucí kybernetické hrozby berou na lehkou váhu a do bezpečnoti neinvestují. 

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.