E15.cz - Názory 14.11.2023 19:21  Masivní ztráty a vážné obavy o budoucnost vyvolané pandemií covidu-19 jsou definitivně pryč, příští roky čekají letecký byznys bohaté žně. Svůj optimismus dávají letecké společnosti jasně najevo na právě probíhajícím aerosalonu Dubai Airshow, který patří k těm vůbec nejvýznamnějším. Zatím největší zakázku tu oznámil Boeing, aerolinky Emirates si u něj objednaly letadla za 52 miliard dolarů. Historický rekord v obchodu s civilními letadly ale možná zlomí Airbus. Kontrakt s Turkish Airlines by měl tradičnímu evropskému rivalovi Boeingu přinést objednávku na více než šest set strojů. Mezi 180 letouny vystavenými v Dubaji je i L410 NG z dílny kunovického výrobce Aircraft Industries.

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.