E15.cz - Názory 17.11.2023 01:11  Evropská komise už patnáct let vyhlašuje soutěž Regiostars. Chce tak zpropagovat projekty financované z evropských fondů. A letos se jejich předávání uskutečnilo v Ostravě, což je podle eurokomisařky Elisy Ferreiry velmi symbolické – region, kde se dříve těžilo uhlí, se podle ní úspěšně transformuje na moderní ekonomiku. Česko mělo mezi finalisty celkem čtyři projekty. Jednu z kategorií dokonce vyhrála nezisková organizace ProFem, která usiluje o zlepšení situace v oblasti domácího a sexuálního násilí. Všechny zúčastněné české projekty teď mají velké ambice. ProFem od ledna otevírá centrum PORT, univerzitní projekt ANTeTUL nekončí u autonomních vozítek a pomýšlí na umělou inteligenci. TechTower Park v Plzni přemýšlí nad rozšířením a laboratoře pro testování kyberbezpečnosti by měly být v budoucnu v každém kraji.

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.