E15.cz - Názory 18.11.2023 07:00  Byty za babku a navíc směšně levné hypotéky. Taková byla z dnešního pohledu česká realita ještě před pouhými pěti lety. Právě v té době se logicky vydaly na realitní a potažmo hypoteční trh celé zástupy Čechů. Ti dnes považují své tehdejší rozhodnutí za geniální, je to ale pravda jenom zčásti. Řadě hypotečních dlužníků totiž právě končí pětileté období fixace krásně, až neuvěřitelně nizoučkých úrokových sazeb. Současné úrokové klima je zcela odlišné a úrokové sazby z hypoték jsou zhruba dvaapůlkrát vyšší. 

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.