E15.cz - Názory 21.11.2023 08:50  Česko nemá nachystané průmyslové parky. I kdyby se ze dne na den konečně stalo atraktivním místem pro investory, nemůže jim nabídnout takřka žádné lokality pro výstavbu. Nejžádanější projekty, které se týkají například čipů nebo baterií do elektromobilů, tak získávají státy jako Německo, Polsko či Maďarsko. Změnit trend chce státní agentura CzechInvest, která zodpovídá za lákání investorů do země. Vytvořila novou divizi, jež bude výhradně vyhledávat a rozvíjet lokality pro investory. Vytipovaných má 25 míst.

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.